De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis logo mini

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Home

Volledig
kunstgebit

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw klachten met uw kunstgebit? Of wilt u gewoon graag weer zorgeloos kunnen lachen?

Bij De Grave smiles bieden we hoogwaardige gebitsprotheses, vervaardigd met behulp van de nieuwste 3D-technologie. Hierbij hebben we oog voor uw mondgezondheid en luisteren we naar uw persoonlijke wensen, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing die perfect bij u past. Dus of u nu last heeft van een loszittend gebit, pijn ervaart of moeilijk kunt kauwen, wij staan voor u klaar om u te helpen weer vol zelfvertrouwen te kunnen lachen en te genieten.

 

Bij De Grave smiles maken we gebruik van 3D-scanners, waardoor het niet meer nodig is om te happen in vieze pasta’s. Dit maakt uw behandeling veel comfortabeler en efficiënter. Soms is een nieuw kunstgebit niet voldoende, bijvoorbeeld omdat het kaakbot is geslonken. In dat geval kunnen wij u doorverwijzen naar een van de specialisten waar we nauw mee samenwerken, zoals een implantoloog of kaakchirurg, om implantaten te plaatsen en een implantaat gedragen kunstgebit te maken. Lees meer hierover op onze pagina over de implantaat kunstgebit.

Volledig Kunstgebit

Immediaat
kunstgebit

Uw eerste kunstgebit na het trekken van uw tanden en kiezen.
Ervaart u pijn, vind u uw eigen tanden niet mooi of zijn er andere ongemakkelijkheden waardoor u minder zelfvertrouwen krijgt door uw eigen tanden en kiezen?

Wanneer uw laatste tanden en kiezen niet meer te redden zijn, biedt een Immediaat Prothese (ook wel noodprothese genoemd) de ideale oplossing. Dit kunstgebit wordt direct geplaatst na het trekken van uw laatste tanden en kiezen, waardoor u geen dag zonder tanden of kiezen hoeft te lopen. Wij werken met de nieuwste technieken, bij het aanmeten van de immediaatprothese hoeft u niet te happen met die vieze klei! Maak hier een afspraak en laat u verder informeren. 

De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis immediaat kunstgebit

Reparatie

Heeft u problemen met uw huidige kunstgebit, zoals een loszittend element, een scheur of een gebroken tand? Of is uw kunstgebit simpelweg aan vervanging toe?

De Grave smiles biedt snelle en hoogwaardige reparaties voor uw prothese. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgebit in korte tijd wordt gerepareerd.

De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis reparatie
Scroll naar boven