De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis logo mini

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Home

Rebasing

De oplossing voor een betere pasvorm en beethoogte van uw kunstgebit. Na verloop van tijd kan uw kunstgebit losser gaan zitten door veranderingen in uw kaak, waardoor het niet meer goed aansluit op uw tandvlees. Dit kan leiden tot ongemakken zoals pijn, slechte houvast en een verminderde kauwfunctie. Gelukkig biedt De Grave smiles een oplossing in de vorm van rebasing (ook wel relining genoemd). Dit houdt in dat we uw kunstgebit voorzien van een nieuwe voering van kunsthars, zodat het weer perfect aansluit op uw kaak.

Door gebruik te maken van innovatieve technieken en materialen kunnen we de rebasing direct in uw mond uitvoeren, zodat u dezelfde dag nog kunt genieten van een betere pasvorm en beethoogte van uw kunstgebit. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de rebasing in een tandtechnisch laboratorium uit te voeren. Hierbij maken we eerst een precieze afdruk van uw kaak, zodat de tandtechnieker het kunsthars op maat kan maken.

De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis Logo Kruis

Nazorg

Na een rebasing kan het voorkomen dat er nog wat drukplekken ontstaan, ondanks dat het nieuwe kunsthars zorgvuldig wordt afgewerkt en gepolijst. Maar onze deskundige tandprotheticus zal er alles aan doen om deze ongemakken te verhelpen en ervoor te zorgen dat u weer comfortabel en zonder zorgen kunt lachen.

Reparatie

Heeft u problemen met uw huidige kunstgebit, zoals een loszittend element, een scheur of een gebroken tand? Of is uw kunstgebit simpelweg aan vervanging toe?

De Grave smiles biedt snelle en hoogwaardige reparaties voor uw prothese. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgebit in korte tijd wordt gerepareerd.

De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis reparatie
Scroll naar boven