De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis logo mini

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Home

Gedeeltelijk
kunstgebit

Bij De Grave Smiles werken we nauw samen met uw tandarts om ervoor te zorgen dat uw frameprothese perfect past en comfortabel zit. Aangezien u nog enkele van uw eigen tanden heeft, zal uw tandarts beoordelen of deze sterk genoeg zijn om de prothese te ondersteunen.

Een frameprothese is een moderne en effectieve vervanging van het ouderwetse plaatje en lijkt op een partiële prothese met een metalen basis. Op deze basis brengen we tandvleeskleurige kunsthars aan met kunststof tanden en kiezen, zodat de prothese nauw aansluit op uw natuurlijke tanden.

Met een frameprothese geniet u van diverse voordelen. Het biedt een stevige grip in uw mond, waardoor u gemakkelijker kunt eten en spreken. Daarnaast bedekt het niet het hele gehemelte, wat zorgt voor meer smaakbeleving. Bovendien is er over het algemeen weinig reparatie nodig, waardoor u zich kunt richten op het behoud van uw zorgeloze lach.

De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis Digitale Scan & 3d Printer

Reparatie

Heeft u problemen met uw huidige kunstgebit, zoals een loszittend element, een scheur of een gebroken tand? Of is uw kunstgebit simpelweg aan vervanging toe?

De Grave smiles biedt snelle en hoogwaardige reparaties voor uw prothese. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgebit in korte tijd wordt gerepareerd.

De Grave Smiles Kunstgebit Hellevoetsluis reparatie
Scroll naar boven